Spicula, het verborgen schoonheidsgeheim uit zoetwater... dé skincare hype voor 2025!

Spicula, het verborgen schoonheidsgeheim uit zoetwater... dé skincare hype voor 2025!

Als schoonheidsspecialist(e) of salonhoud(st)er ben je altijd op zoek naar de beste producten en innovaties om je klanten te laten stralen. Anesi gebruikt het al meer dan 20 jaar en onthult nu één van haar best bewaarde geheimen: Spicula. Dit revolutionaire 100% natuurlijke ingrediënt staat op het punt de wereld van huidverzorging te veranderen. Ontdek de magie van skeletnaalden die zich aankondigt als dé hype van 2025.    

Wat zijn spicula?

Spicula zijn microscopisch kleine, naaldachtige structuren die afkomstig zijn van sponzen uit zoetwater. Deze natuurlijke deeltjes worden in crèmes, serums en peelings gebruikt vanwege hun unieke exfoliërende en verjongende werking op de huid.   



Hoe werken Spicula?

 Spicula hebben een bijzondere eigenschap: ze dringen door in de bovenste lagen van de huid en doen daar op een microscopisch niveau hun werk. Dit heeft meerdere voordelen:      

  1. Zachte exfoliatie: De Spicula stimuleren de huid door dode huidcellen voorzichtig te verwijderen, waardoor de huid gladder en helderder wordt. 
  2. Verhoogde celvernieuwing: Spicula werken lang na en stimuleren de huid continu zodat ze zichzelf sneller vernieuwt, wat leidt tot een frisse en jeugdige uitstraling.
  3. Diepe opname van actieve ingrediënten: Spicula maken micro-scheurtjes die de huid openen op een veilige manier. Zo dringen andere actieve ingrediënten, zoals vitamines en antioxidanten, dieper in de huid door en werken ze effectiever.
  4. Langdurige werking: In tegenstelling tot klassieke exfoliërende actieve bestanddelen dringen skeletnaalden diep door en blijven nog lang nawerken in de huid.

Waarom Spicula een revolutie zijn in premium huidverzorging?

In tegenstelling tot sommige agressieve peelings of behandelingen, zijn Spicula zacht én effectief. Ze bieden je klanten het voordeel van een intensieve behandeling zonder de huid te beschadigen of te irriteren. Dit betekent dat klanten al na één behandeling een zichtbaar stralende huid kunnen ervaren, zonder roodheid of ongemak.    

Toepassingen in het schoonheidsinstituut

  1. Intensieve serums: Deze zijn ideaal voor behandelingen waarbij diepere huidverbetering wordt nagestreefd, bijvoorbeeld bij klanten die last hebben van fijne lijntjes of doffe huid.
  2. Verstevigende dag- en nachtcrèmes: Voor dagelijks gebruik bieden crèmes langdurige huidverzorging, waarbij de spicula continu hun verjongende werk doen.
  3. Toners met exfoliërende werking: Deze zorgen ervoor dat de huid perfect voorbereid is voor verdere verzorging en behandelingen.
  4. Diepgaande peelings: Natuurlijke peelings met Spicula, al dan niet gecombineerd met fruitzuren of andere exfoliërende ingrediënten, zijn ideaal om verschillende huidproblemen aan te pakken en de huid een grondige reset te geven.

Wat maakt de Dermo Peel-lijn van Anesi zo speciaal?

Anesi combineert in zijn Dermo Peel-lijn al meer dan 20 jaar Spicula met andere hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten om de huid niet alleen te exfoliëren, maar ook te voeden en te herstellen. Denk aan ingrediënten zoals hyaluronzuur voor hydratatie en antioxidanten voor bescherming tegen veroudering. De lijn bestaat uit drie formules, elk met een specifieke toepassing, en is perfect voor premium salons die de beste behandelingen willen aanbieden. Ook in andere gelaatslijnen van Anesi zal je in 2025 Spicula vaker terugvinden.    



Conclusie

Spicula zijn een ware gamechanger voor hoogwaardige huidverzorging. Als je op zoek bent naar een premium lijn die echte resultaten levert en je salon naar een hoger niveau tilt, is dit hét ingrediënt waar je op hebt gewacht. Met Spicula biedt je jouw klanten de diepe, natuurlijke huidverbetering waar ze naar verlangen, en dat alles met een innovatief, wetenschappelijk bewezen ingrediënt.    

Benieuwd hoe Spicula jouw behandelingen kunnen transformeren? Voeg de Dermo Peel-lijn van Anesi toe aan je aanbod en zie zelf hoe dit lang bewaarde geheim de huid van je klanten nieuw leven inblaast!

Tijdens de Districos Professonal Training Week van maandag 27 januari tot donderdag 6 februari 2025 komen tal van interessante topics uit verschillende vakgebieden aan bod. Op het Anesi Lab Event van maandag 27 januari 2025 duik je samen met Corinne Morley, internationale Anesi-trainster, dieper in de wondere wereld van Spicula en hun werking in de Anesi Dermo Peel-lijn. Een unieke kans om je expertise en kennis te vergroten

Schrijf je nu in



 

Contact | Districos

Heb je vragen of wil je graag meer informatie? Onze klantendienst staat steeds klaar om je met plezier verder te helpen!

Meest Recente Posts

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons