Bezoek ons op Estetika op 5, 6 & 7 oktober 2024!

Bezoek ons op Estetika op 5, 6 & 7 oktober 2024!

BEZOEK ONS OP DE ESTETIKA-HERFSTBEURS!

Op zaterdag 5, zondag 6 en maandag 7 oktober 2024 vindt de Estetika-beurs weer plaats! Je bent welkom in onze vertrouwde Districos-winkel (D26) om je slag te slaan. In onze ruime materiaalstand (C22) vind je innovatieve apparaten en materialen van topkwaliteit. Voor elk budget ontdek je oplossingen om je praktijk in te richten. Op onze stand (E26) met Cobra Lashes & Cobra Nails presenteren we de nieuwste collecties. Je ontdekt er ook onze handige 2-in-1 trolley's en de nieuwe Thuya vegan wimper- en wenkbrauwkleuringslijn. . 

Laat je inspireren door de experten van de Districos Training Academy. Op het demo-eiland (D24) volg je tal van demo's zoals suikerontharing met Radeq Lab, strip- en filmontharing van Depilève en een behandeling met het Waxceutical DNA Thermo Mask. Laat je verwennen met een verrassende 5-minuten manicure met Bio Balance Sanzo of leer meer over premium gelaatsbehandeling met de gloednieuwe BioCell maskers van Bio Balance. Zo veel nieuwigheden aan extra voordelige prijzen om je hart aan op te halen. Kom zeker eens een kijkje nemen!

Let wel! Tijdens de Estetika-herfstbeurs is onze winkel in Heist-op-den-Berg gesloten op zaterdag 5 en maandag 7 oktober 2024. Onze webshop blijft uiteraard geopend om je bestellingen te plaatsen. Deze zullen meteen na de beurs verzonden worden.


Als (toekomstig) professional heb je recht op een gereduceerde inkomprijs! Je betaalt dan slechts € 17 i.p.v. € 55. Jouw reductiecode vind je terug in onze HerfstSpecial 2024/3. Viel de Special nog niet in je brievenbus? Vraag dan je reductiecode aan bij onze klantendienst telefonisch op het nummer 015/23 66 83 of per mail naar info@districos.com.


PROFITEER VAN TALRIJKE ACTIES

Bio Balance BB-crèmes

Koop je een mix van 4 BB-Crèmes* dan krijg je 1 BB-Crème Medium GRATIS! De nieuwe BB-Crèmes nog niet geprobeerd? Kom zeker langs om de 3 beschikbare teints te ontdekken. 



Cobra Nail Art Gels

Creëer indrukwekkende nagelcreaties dankzij de nieuwe Cobra Nail Art Gels! Ze zijn gemaakt voor de artiest in elke nagelstylist(e)! Dankzij de unieke formule maak je leuke kleurenmengelingen en prachtige creaties. Bij aankoop van een 5 mix Cobra Nail Art Gels 8 g ontvang je gratis 1 Cobra Soak-Off Matte No Wipe 10 ml. Laat je creativiteit de vrije loop!



Cabinemateriaal

Bezoek onze extra grote materiaalstand (C22) in Paleis 6 en ontdek er tal van beurskortingen op al ons cabinemateriaal. Op zoek naar de ideale behandeltafel? Inspiratie nodig voor de ideale inrichting van jouw praktijk? Kom langs en sla je slag met extra kortingen op massagestoelen, pedicurezetels, taboeretten...



Op zoek naar freeskopjes?

Ben je op zoek naar freeskopjes van onbetwistbare kwaliteit? Wil je daarbij graag deskundig advies krijgen? Kom dan langs de Busch-beursstand en ontdek er alle podologische freeskopjes van Busch®.



VOLG BOEIENDE DEMONSTRATIES 

Bio Balance Gelaatsverzorging

Ontdek tijdens Estetika de Bio Balance gelaatsverzorgingslijn en hoe makkelijk en rendabel je deze producten combineert en gebruikt. Naast onze gekende peel-off, thermische en super collageen maskers, om er enkele te noemen, maak je kennis met onze BioCell maskers. Drie gloednieuwe biocellulose maskers voor een premium gelaatsbehandeling met onmiddellijk resultaat. 



Bio Balance Sanzo 5 minuten manicure

Ervaar zelf de de Sanzo-sensatie van de hydraterende “all-in-one”-handschoenen met verzorgende crème! Een complete professionele verzorging van de handen en nagels zonder water of extra verzorgingsproducten. Deze technologische technologie heb je trouwens ook voor de voeten. Ontdek ze op ons demo-eiland (D24). 



Depilève wereldleider in strip- en filmontharing

Demo's met jouw vertrouwde ontharingproducten van Depilève zijn niet weg te denken van de Estetikabeurs. Verwacht je alvast aan de nieuwe hypoallergene filmhars Cliniwax en het Waxceutical DNA Thermo Mask 3-in-1 voor een behandeling van ingegroeide haartjes.



Radeq Lab premium prebiotic suikerontharing

Maak kennis met de eerste suikerpasta ter wereld op basis van de innovatieve Inuflex Technology™. Bekijk op onze demostand hoe je aan de slag gaat met suiker om zacht te ontharen. Ontdek tijdens demo's de uitzonderlijk hechting aan de haren van deze elastische pasta's. En verneem meer over de voordelen van hun prebiotische ingrediënten. 



Wimperextensions met Cobra Easy Volume Lashes

Ontdek op de stand (E26) hoe je met behulp van onze populaire Cobra Easy Volume Lashes een natuurlijke, volumineuze look creëert!

Met Cobra Easy Volume Lashes heb je:

  • een volledig gamma aan "ready-to-use"-waaiers (2D-3D-4D-5D-6D-7D)
  • interessante hoeveelheidskortingen
  • kwalitatieve voorgemaakte waaiers die niet uiteenvallen
  • wimpers die zeer gemakkelijk zijn om te plaatsen (volumineuze look van een Russian Volume, maar met het plaatsingsgemak van een "One by One"-techniek)


ZIEN WE JE DAAR?


Meest Recente Posts

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons