NIEUW: Bio Balance BioCell Maskers

NIEUW: Bio Balance BioCell Maskers

Professionele biocellulose-vliesmaskers met onmiddellijk resultaat!

Met BioCell geloven we in de kracht van effectieve huidverzorging gebaseerd op geavanceerde technologie met krachtige actieve ingrediënten. Onze biocellulose maskers bieden een premium behandeling voor het gelaat met instant resultaat en zijn bovendien het ideale verkoopsproduct! Dankzij de unieke structuur van BioCell worden actieve ingrediënten, zoals melkzuur (een alfahydroxyzuur), optimaal aan de huid afgegeven.

3 zorgvuldig ontwikkelde maskers, elk gericht op specifieke huidbehoeften

Hydraboost

Een onmiddellijke hydratatieboost die zelfs de meest gedehydrateerde huid soepel en stralend maakt. 



Het BioCell HydraBoost masker is speciaal ontworpen om de huid diepgaand te hydrateren. Dankzij de unieke structuur van BioCellulose kan dit masker vocht en actieve ingrediënten optimaal vasthouden en afgeven. Dit resulteert in een onmiddellijke hydratatieboost die zelfs de meest gedehydrateerde huid soepel en stralend maakt. Geformuleerd met Optim-Hyal™ dat helpt om de optimale hoeveelheid hyaluronzuur in de huid te herstellen door de natuurlijke productie van hyaluronzuur te stimuleren. Tevens bevat dit masker Fucogel™ en melkzuur, welke de huidtextuur verbeteren en zichtbaar fijne lijntjes en rimpels helpen verminderen.

De voordelen:

  • Intense hydratatie.
  • Verbetert de huidtextuur en elasticiteit.
  • Kalmeert en verfrist de huid
  • Geschikt voor alle huidtypen, vooral de droge en gedehydrateerde huid.
Shop HydraBoost

LuminoClear

Bestrijdt hyperpigmentatie en vermindert donkere vlekken en een ongelijkmatige huidskleur.



Het BioCell LuminoClear masker is ontwikkeld om hyperpigmentatie aan te pakken en de huid een heldere, egale teint te geven. Dit masker bevat verhelderende ingrediënten (witte lelie-extract en vitamine C) die donkere vlekken en ongelijkmatige huidskleur verminderen. Naast het verhelderend effect heeft het ook antioxiderende effecten, verbetert het de microcirculatie en wordt de huid gehydrateerd en verstevigd. Het resultaat is een stralende en jeugdige uitstraling. Het masker bevat melkzuur, welke de huidtextuur verbeteren en zichtbaar fijne lijntjes en rimpels helpen verminderen.

De voordelen:

  • Vermindert zichtbare tekenen van hyperpigmentatie
  • Egaliseert de huidskleur voor een stralende teint
  • Verbetert de huidtextuur en vermindert vlekjes
  • Verfrist en revitaliseert de huid
Shop LuminoClear

Rejuvenate Lift

Ultieme antiverouderingsbehandeling die rimpels en fijne lijntjes zichtbaar vermindert.



Het BioCell Rejuvenate Lift masker is de ultieme antiverouderingsbehandeling. Dit masker is rijk aan krachtige ingrediënten die rimpels en fijne lijntjes verminderen, terwijl de huid wordt verstevigd en gelift. Geformuleerd met PhytoCellTec™ MD en FucoGel™ waardoor de aanmaak van collageen en elastine bevorderd wordt en waardoor de huid er gladder en gelijkmatiger uitziet. Dit masker bevat tevens de hoogste concentratie melkzuur binnen het gamma van de BioCell maskers. De huid ziet er na gebruik jeugdiger en strakker uit. Ideaal voor de huid die dagelijks onder stress staat door het natuurlijke verouderingsproces.

De voordelen:

  • Vermindert zichtbaar rimpels en fijne lijntjes
  • Verstevigt en lift de huid voor een jeugdige uitstraling
  • Stimuleert de natuurlijke collageenproductie en verbetert de huidtextuur
  • Verhoogt de elasticiteit en vitaliteit van de huid
Shop Rejuvenate Lift

 Perfect voor in de cabine én als verkoopsproduct!

Deze gebruiksvriendelijke en professionele vliesmaskers zijn een ideaal verkoopsproduct, zodat je klant de behandeling thuis kan voortzetten voor een nog beter resultaat. Zo bied je jouw klanten salonkwaliteit in hun eigen huis! Dit verhoogt de klanttevredenheid en stimuleert herhaalaankopen, wat je omzet ten goede komt.

Zeer effectief en eenvoudig in gebruik! Stap-voor-stap:

  1. Neem het masker uit de verpakking en plooi open.
  2. Verwijder het witte gaasje.
  3. Leg het masker op het gelaat met aandacht voor de voorziene openingen voor neus, ogen en mond.
  4. Verwijder het blauwe gaasje en druk het overblijvende membraan lichtjes aan met de vingertoppen om ervoor te zorgen dat het masker mooi is aangedrukt op de huid zonder luchtbellen.
  5. Laat 15-20 minuten inwerken alvorens het masker te verwijderen.
  6. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 4 weken aangeraden, waarbij je wekelijks één masker gebruikt.

Probeer de maskers uit met onze voordelige testset!

Onze testset bevat 9 maskers: 3x HydraBoost, 3x LuminoClear en 3x Rejuvenate Lift. Ontdek hoe elk masker je huid en die van je klant kan transformeren.

Shop de testset

 

Bio Balance Facial Line | Districos

Ontdek waarom Bio Balance zo uniek is en hoe dit uitgebreide gamma van essentiële en speciale producten kan zorgen voor een gezonde stralende huid. Geschikt voor salon en thuisgebruik.

Meest Recente Posts

Ben je een professional of student in de schoonheidssector of voetzorg en wil je graag onze prijzen zien?

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al uw vragen. Heeft u graag meer uitleg over onze producten of opleidingen? Onze klantendienst helpt u met plezier verder!

Contacteer ons